Reparatii electrocasnice

E-mail: contact@reparatiisuceava.ro
Telefon: 0746 450 087
      0744 205 842

Cine suntem?

Cine suntem noi? Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor, cu un personal calificat, si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate oferite clientilor. Echipa noastra a crescut si s-a dezvoltat, devenind o echipa de profesionisti gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai.

Nu ati reusit sa folositi masina de spalat automata la capacitatea ei maxima? Frigiderul nu raceste alimentele? Cuptorul nu coace? Nu-i nimic, noi suntem intotdeauna in spatele dvs pentru a va ajuta cu sfaturi si solutii.

Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor, cu un personal experimentat si calificat, si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate oferite clientilor. Echipa noastra a crescut si s-a dezvoltat, devenind o echipa de profesionisti gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai.

Oferim reparatii la domiciliu pentru o gama larga de electrocasnice, cum ar fi :

Putem spune ca eficienta ne recomanda. Profesionalismul cu care executam reparatiile de masini de spalat si de frigidere ne scoate in evidenta fata de celelate firme existente pe piata. Garantia pe care o oferim pentru fiecare masina de spalat sau frigider ne ofera credibilitate si certitudinea unei recomandari. Politica noastra consta in RECOMANDARE de aceea tot ce facem facem cu pasiune.

 

Servicii pentru marcile: